Voorbeeld restauratie tussenwoning Volkel

Hieronder een voorbeeld van de werkzaamheden die gedaan worden bij het restaureren van een tussenwoning in Volkel. Allereerst wordt begonnen met een grondige inspectie van het metselwerk en zaken die direct te maken hebben met het aanzicht van de woning.

Bogaart voegwerken restauratie  Bogaart voegwerken restauratie  

 

Oud voegwerk wordt uigekapt en eventuele kappotte/gescheurde stenen worden vernieuwd. Daarna wordt alles goed schoon gespoten onder hoge druk zodat het nieuwe voegwerk een perfecte hechting heeft.

Bogaart voegwerken restauratie  Bogaart voegwerken restauratie    

 

Hieronder kunt u mooi zien wat voegwerk doet in aanzicht. Bij de naastgelegen panden lijkt het of de gevels gemetseld zijn met een totaal andere kleur stenen. Dit is het effect van wel of geen voegwerk. Tevens ziet u dat hier gewerkt is met een z..g. rolsteiger. Van den Bogaart voegwerken beschikt over allerlei steigers om op veilige manier te kunnen werken.

  Bogaart voegwerken restauratie  

Nadat alle voegen schoon zijn kan het eigenlijke voegen beginnen. Met de juiste kleur voegspecie worden de voegen opnieuw volgestopt. Hier is vakmanschap en ervaring voor vereist. Met de juiste druk op de voegspijker en met oog voor naastliggende panden krijgt uw gevel opnieuw een verzorgt uiterlijk.

 

 Bogaart voegwerken restauratie

 

Nadat alle voegwerk gereed is wordt alles keurig opgeruimd en schoongemaakt. Uw woning kan er weer jaren tegen. Nieuw voegwerk verhoogd de waarde van uw woning, en uw metselwerk neemt veel minder vocht op. Maar het belangrijkste, uw metselwerk het ziet er weer als nieuw uit.

 

Bogaart voegwerken_restauratie                                   Hennie van den Bogaart voegbedrijfBogaart voegwerken-restauratie