Voorbeeld restauratie tussenwoning Volkel

Assurantiekantoor van PeufflikBogaart renovatie Oss2
Oss Kortfoortstraat 64
 
Hiernaast een voorbeeld van de werkzaamheden die gedaan zijn bij het renoveren van dit bedrijfspand in Oss. Het pand ziet er na renovatie uit alsof het niet opnieuw is gemetseld. Alles weer keurig en strak zoals het hoort.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bogaart renovatie Oss10Voorbereiding:Bogaart renovatie Oss8

Oud voegwerk wordt uitgekapt en eventuele kappotte/gescheurde stenen worden vernieuwd. Hennie van den Bogaart heeft voldoende steigers en schragen om op een veilige manier het benodigde werk uit te voeren.  
 
 
 
 
 
Het uitkappen van oud voegwerk is nauwkeurig werk. U wilt immers niet dat uw metselwerk blijvend beschadigd wordt. Bij Hennie van den Bogaart is goed opgeleid personeel en goed gereedschap voorhanden om dit op een professionele manier te kunnen doen. Eventuele overlast van stof en puin wordt zo veel mogelijk ingeperkt. Nadat al het oude voegwerk is verwijderd wordt de muur met hoge druk perfect schoon gespoten. Eventuele algen, mos en graffiti worden zo ook meteen verwijderd.
 
Bogaart renovatie Oss7    Bogaart renovatie Oss6   Bogaart renovatie Oss4
 
Nadat alle voegen schoon zijn kan het eigenlijke voegen beginnen. Met de juiste kleur voegspecie worden de voegen opnieuw volgestopt. Ook hier is vakmanschap en ervaring voor vereist.  Het recept van uw voegspecie wordt goed bewaart, immers het is belangrijk dat bij een eventuele latere aanbouw of verbouw het nieuwe metselwerk exact de zelfde voegkleur gaat krijgen. 
 
Bogaart renovatie Oss11   Bogaart renovatie Oss5   Bogaart renovatie Oss3

Nadat alle voegwerk gereed is wordt alles keurig opgeruimd en schoongemaakt. Dit bedrijfspand kan er weer jaren tegen. Nieuw voegwerk verhoogd de waarde van uw pand, en uw metselwerk neemt veel minder vocht op. Maar het belangrijkste, uw metselwerk ziet er weer als nieuw uit. De uitstraling van uw bedrijf is belangrijk, een goed onderhouden bedrijfspand is mede verantwoordelijk voor het vertrouwen bij uw klanten.

Bogaart renovatie Oss1   Bogaart renovatie Oss2

 

                                   Hennie van den Bogaart voegbedrijf